Gastronomie Archív

Recept na jahodové tiramisu

8.7.2020

Ať už máte jahody z vlastní zahrádky nebo ze samosběru, často se to sejde tak, že jich je plná lednice. Co však s nimi? Možností je spousta. Zkoušeli jste někdy připravit jahodové tiramisu?

Vyzkoušejte grilované ovoce

29.5.2020

Doba grilování je již v plném proudu a stále více lidí se zkouší nové chutě. Grilované maso a plísňový je již klasikou, ovšem grilovanému ovoci Češi teprve na chuť přichází. Nebojte se experimentovat a popusťte fantazii svým chuťovým buňkám.

Chléb nemusí být obyčejným pokrmem

8.5.2020

Chléb je neodmyslitelnou součástí jídelníčků většiny národů V různých obměnách se s ním setkáte téměř kdekoliv. V posledních letech i Češi objevují různé příchutě a typy chlebů, i když mnoho z nich je stále věrných pšeničné klasice. Vyzkoušejte i

Polévka, která v zimě nejen zahřeje

17.1.2020

Chladné zimní počasí, plískanice, mrazy přímo nabádají k uvaření dobré polévky, která vás nejen zahřeje, ale také dodá mnoho vitamínů, které jsou potřeba především pro boj s chřipkou nebo nachlazením. Vyzkoušejte náš tip na zimní polévku, na které si