23. května 2023
Kategorie: PR Tipy

Restaurace s kuřecím masem – podnikatelský nápad, který bude vydělávat v každé době

Může malý pohostinský podnik přinášet vysoký zisk? Samozřejmě! Všechno závisí na tom, co, kde a jak to nabídnete. Výrobce strouhanky na kuřecí maso Holly Powder https://www.hollypowder.cz už roky pomáhá svým zákazníkům s otevíráním a rozjížděním podnikání v gastronomii. Zeptali jsme se ho na to, co je potřeba k tomu, aby restaurace s kuřecím masem přinášela vysoký zisk?

Dobrý nápad na podnikání v gastronomii? Restaurace s kuřecím masem

Jak to, že restaurace s kuřecím masem nemůže být trefou vedle? Výrobce strouhanky o tom nemá pochyb:

Jídla s kuřecím masem se velmi dobře prodávají. Má je rád prakticky každý bez ohledu na věk nebo pohlaví. Kuřecí maso ve strouhance umožňuje podniku sestavit pestrou nabídku jídel. Takový podnik má mnohem menší konkurenci než fastfoody s hamburgery nebo pizzou. Způsob jejich přípravy je velmi jednoduchý, nevyžaduje velké množství prostoru, ani specializované vybavení. Ve skutečnosti vám bude stačit obyčejná fritéza!

A obalovací směs na kuřecí maso

Výrobce strouhanky kromě svých cenných rad a zkušeností z podnikání v gastronomii nabízí řadu výrobků, s nimiž snadno připravíte a prodáte skvělé smažené kuřecí v bezvadně křupavé strouhance.

Naše marinády a obalovací směs pro restaurace tvoří celek, který usnadní práci každému, kdo by chtěl připravovat krásně křupavé kuřecí ve strouhance. Hotová obalovací směs na kuřecí maso je určená pro profesionální použití. Splňuje veškerá očekávání – pohodlně a snadno se používá, jídlo, které s ní připravíte, se vám vždy podaří a bude chutnat stejně dobře! Naložené maso stačí obalit v obalovací směsi podle návodu a usmažit. Nemusíte používat žádné dodatečné přísady, žádná vejce, kukuřičné lupínky nebo jiná koření. Hotová obalovací směs na kuřecí maso je, jak její název napovídá, připravená k tomu, abyste ji hned použili.

Malá restaurace se smaženým kuřecím – velký zisk

Jídelní lístek, jehož podstatou jsou chutné, nazlátlé kousky kuřecího masa v křupavé strouhance, představuje základ, na kterém můžete vybudovat prosperující podnikání v gastronomii. Co ještě musíte vědět? Výrobce strouhanky Holly Powder, který už roky spolupracuje s restauratéry a majiteli malých gastronomických podniků, upozorňuje na několik důležitých aspektů, na které byste neměli zapomenout, pokud si chcete takovou restauraci otevřít:

  • Místo – při výběru místa je důležité zvážit turistickou atraktivitu místa, hustotu obydlení v okruhu 3 km, počet firem a korporací, které sídlí v této oblasti.
  • Konkurence – v souvislosti s výběrem místa, kde svůj podnik chcete otevřít, je nesmírně důležitá analýza konkurence. Stojí za to seznámit se územním plánem a investicemi, které mají v okolí proběhnout. Pokud bude restaurace sousedit s populárním fastfoodovým řetězcem, který nabízí smažené kuřecí, může mít problém se odlišit, a tím trpět nízkou návštěvností.
  • Prodej přes ulici – prodej jídla s sebou nebo jeho rozvoz je dnes absolutní nutnost. Pokud plánujte podnikat v gastro oboru, měli byste tento způsob prodeje nějak zohlednit. Jídla z kuřecího masa se skvěle hodí pro rozvoz. Bez obtíží je zabalíte s sebou nebo bez ztráty kvality doručíte zákazníkovi.
  • Poradenství – při prvních krůčcích v gastronomii je důležité najít partnera, který má v oboru zkušenosti a může vám poradit. Výrobce strouhanky Holly Powder nabízí zákazníkům nejen kvalitní výrobky na přípravu smaženého kuřecího ale také bezplatný přístup k užitečným školicím a propagačním materiálům. Partneři mohou zdarma využít atraktivní fotografie pro sociální sítě, hotové šablony plakátů, menuboardy a další užitečné propagační materiály.
Inspiroval vás článek? Řekněte o něm přátelům: