TZ: Letní menu v pekařství PAUL
Francouzské pekařství PAUL připravilo skvělé novinky, které příjemně překvapí neobvyklými kombinacemi surovin i chutí. Zpříjemněte si léto lehkou a svěží svačinkou s chutí Středomoří.
Plánovali jste letos v létě cestu do Francie, Itálie či Řecka? S francouzským pekařstvím PAUL můžete procestovat Středomoří alespoň prostřednictvím novinek, připravených z lahodných surovin, které navíc svědčí vašemu zdraví. Vícezrnná faluche s grilovanou zeleninou a fetou je nápaditou kombinací toho nejlepšího z gurmánské Francie s chutěmi typickými pro bezstarostné Řecko. Jemný a svěží créme fraiche se skvěle doplňuje s lahodnou grilovanou zeleninou, výrazným sýrem feta i křupavými semínky, kterými je faluche posypána. Faluche, kterou si zákazníci pekařství PAUL oblíbili už loni, je tradiční francouzské pečivo, které své neobvyklé jméno získalo díky tomu, že tvarem připomíná tradiční barety francouzských studentů.
Další letní novinkou je Rakytníková limonáda se zrnky granátového jablka, která v horku skvěle osvěží díky příjemně nakyslé chuti. Limonáda neobsahuje žádný přidaný cukr, slazená je pouze ovocem. Rakytník i exotické granátové jablko jsou navíc mimořádně bohaté na vitamíny, především na vitamín C, takže popíjením limonády potěšíte nejen vaše chuťové buňky.
Obě novinky navíc můžete ochutnat v cenově výhodném menu!
Upozornění: Sezónní nabídka platí od června do září.