21. prosince 2023
Kategorie: PR Tipy

Recept na tradiční vánoční punč s originální recepturou

Vánoce i Silvestr jsou svátky rodinných i přátelských setkání a návštěv. Zahřejte své hosty voňavým punčem s originální recepturou. Příprava je nenáročná, výsledek vždy skvělý. Nápoj můžete připravit i bez alkoholu, stačí víno nahradit kvalitním ovocným čajem. Do každých 100 ml použijte jeden sáček, aby byla chuť výraznější.

Ingredience:

  • 100 ml ovocného čaje
  • 1 polévková lžíce Čekankový topping slaný karamel 4Slim
  • 1 čajová lžička Vanilkový necukr 4Slim
  • 100 ml červeného vína
  • 4 ks hřebíček
  • špetka BIO mletá skořice 4Slim
  • 2 ks badyán
  • 4 ks tenké plátky pomeranč
  • citrónová kůra
  • vanilka
  • 15 g lyofilizované maliny celé 4Slim
  • 15 g lyofilizovaná broskev plátky 4Slim

Doba přípravy: 30 minut

Postup přípravy punče:

  1. Ovocný čaj zalijeme vroucí vodou. Doba vyluhování 8-10 min.
  2. Do hrnce nalijeme čaj, přidáme víno, hřebíček, badyán, vanilkový necukr, plátky pomeranče, vanilku, citrónovou kůru, ovoce a vše zamícháme.
  3. Vaříme maximálně po dobu 10 minut, aby se nevyvařil alkohol.
  4. Mezitím si připravíme lyofilizované ovoce na malé kousky a vložíme je do hrnce s punčem.
  5. Nakonec dosladíme karamelovým toppingem.
  6. Na ozdobu můžeme přidat pomerančové plátky, badyán a skořici.
  7. Punč podáváme horký.
Inspiroval vás článek? Řekněte o něm přátelům: